Trustpilot
top of page
braderie_edited.jpg

OVER BLIJE BOEFJES

Voorstellen

Mijn naam is Deveny. Ik ben 27 jaar en moeder van 3 prachtige kinderen. Rosa-lynn (4) Dani (1) en Fayèn (17/05). In 2020 begon ik met het maken van haarstrikken, deze hobby liep al snel uit de hand. Nadat ik een pagina gemaakt op facebook, werd er gelijk al besteld, daarom heb ik 1 maart 2021 een webshop geopend (rosa's bows and more). Toen dit goed begon te lopen, kriebelde het naar meer. Zo is blije boefjes 23 juli 2021 officieel geboren.

 

Vroeger als kind

Vroeger als kind was ik altijd al creatief. Ik was veel bezig met tekenen en knutselen. Ik werd rustig van creatief bezig zijn en het werd een soort passie waar ik alles ik kwijt kan.

Nadat ik mijn opleiding persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg had afgerond, ben ik aan het werk gekomen in een dagbesteding locatie. (hoe toepasselijk, weer iets creatiefs)

Op het gebied van creativiteit zat ik hier enorm op mijn plek, ondanks dat de mensen geweldig waren voelde het toch niet echt als het geen dat ik graag wou.

 

DROOM

Nadat ik begon met haaraccessoires maken voor meisjes. wist ik het zeker. Ik droom van een eigen goedlopende webshop. En zo begon de weg naar mijn DROOM.  Naast het maken van haaraccessoires vond ik het altijd belangrijk om het te matchen met haar kleding. En zo kwam het idee: 'ik wil graag handgemaakte kleding maken met bijpassende haaraccessoires'. Ook voor de jongens kun je straks voor kleding terecht. Ik doe mij uiterste best om jullie kindjes te laten stralen.

 

Mochten er vragen zijn. Stuur gerust een bericht.

 

Bijna alles word met de handgemaakt, daarom geld op het meeste van onze items een levertijd van 5 tot 10 werkdagen, er kan zijn dat er door drukte verlenging komt, dit vermeld ik altijd op de website en op social media. (ik streef er naar om alles zo snel mogelijk te verzenden, maar het is en blijft handwerk. Babykleding, knipjes en alle andere producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdag verzonden (m.u.v.  gepersonaliseerde items)

bottom of page